Dato Torsdag d. 17. december 2020, Kl. 19:00 til kl. 20:00
Sted Asaa kirke, Skippergade, 9340 Asaa
ExpandingCanvas
Juleevangeliet

Vi synger selvfølgedig julen ind igen i år i Asaa kirke. Denne gang sker det med ExpandingCanvas. Med ExpandingCanvas opleves tilblivelsen af musik og kunst. Billede og lyd smelter sammen og fremføres live.

Aften vil selvfølgedig først byde på det smukke og stemningsfyldte Lucia-optog ved byens børn, hvorpå ExpandingCanvas enesående rejse med Maria, Josef, hyrder, hærskare af engle, de tre vise mænd, Betlehemsstjernen og det lille Jesus barn starter. Det er en rejse med tonemalerier og scenarier for øjnene af små og store - og projiceres op på et kæmpelærred. Maria på æslet og Josef, engle og stjerner vandrer rundt i kirkens hvælvinger via projektorer. Musikken er både ny og nytolkende, gammel og kendt - og på alskens instrumenter. Det må i ikke gå glip af!